Top

18 oktober - Strak afsmeren met ganache 19:00 uur

  • 18 oktober - Strak afsmeren met ganache 19:00 uur
FullFullFullFullFull
(5 / 2 Reviews)
57,50
Verwachte levertijd: 1 dag

Wil jij je taarten strakker afgesmeerd hebben? Altijd al willen weten hoe je een de randjes van je taart haarscherp krijgt? Dan is deze workshop iets voor jou!

De basis is een 15 cm taart die we vullen en voorzien van een laag ganache. Na het afsmeren gaan we de taart bekleden met fondant. De randen maken we vlijm scherp met behulp van de Flexi Smoother.

Uitleg over het maken van ganache en het recept hiervan zijn onderdeel van deze workshop. 

De nadruk ligt bij deze workshop op de ganache/sharp edge technieken maar als we leggen je ook de technieken van Perfect Lace uit en mag je er natuurlijk ook zelf mee aan de slag..  

De workshopprijs is inclusief het setje Flexi Smoothers á 7 euro.

Ervaring in het vullen, afsmeren en bekleden is verreist. Je dient de basistechnieken onder de knie te hebben.

Begin tijd: 19:00  uur
Eind tijd: 22:00 uur

Workshopruimte is open vanaf 18:45 uur voor ontvangst met koffie en thee.

Extra: Je ontvangt 10% korting op de aankopen die je deze dag doet in de winkel.



Reviews (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 Reviews)

Pleunie (19-10-2017) FullFullFullFullFull Heerlijke avond gehad! Weer veel geleerd! Het is fijn dat Marijke over je schouder mee kijkt en meteen tips geeft en je vertelt hoe het ook anders kan.

Rowena Lesire (16-02-2016) FullFullFullFullFull Erg gezellig en leerzaam. Marijke neemt de tijd om je rustig dingen uit te leggen en te helpen. Voor herhaling vatbaar al is het om de gezelligheid.

Stuur naar een vriend
@
@