Top

BHZ Bavarois Kersen

  • BHZ Bavarois Kersen
FullFullFullFullFull
(5 / 2 Reviews)
3,25
per stuk

Met deze Kersenbavarois maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Inhoud 100 gram


Benodigdheden en werkwijze:


- 100 gram Kersenbavaroise
- 100 gram / ml water
- 500 ml slagroom

Klop de slagroom lobbig. Meng de kersenmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom. 
De bavarois kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bavarois gebruiken als dessert, dan de bavarois minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.


Ingrediënten:

suiker, gedroogde glucosestroop, gelatine (varken), kersenstukjes, kersen fruitpoeder, zuurmiddel #330, rode bietenpoeder, aroma, zout.


Allergenen:

-

Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja, koemelk, noten, lupine.



Reviews (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 Reviews)

Tamara Jacobs (04-06-2016) FullFullFullFullFull Simpel, snel en heerlijk!

Mandy hassink (02-06-2016) FullFullFullFullFull Heerlijk makkelijke vulling!

Stuur naar een vriend
@
@