Top

BHZ Bavarois Peer

  • BHZ Bavarois Peer
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
3,25
per stuk

Met deze perenbavarois maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Inhoud 100 gram


Benodigdheden en werkwijze:


- 100 gram perenbavarois
- 100 gram / ml water
- 500 ml slagroom

Klop de slagroom lobbig. Meng de perenmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom. 
De bavarois kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bavarois gebruiken als dessert, dan de bavarois minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.


Ingrediënten:

suiker, glucose, gelatine, natuurlijke aromastoffen, perenvruchtpoeder, perenvruchtvlokken, citroenzuur, zout


Allergenen:

varkensgelatine



Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Mandy hassink (02-06-2016) FullFullFullFullFull Heerlijk makkelijke vulling!

Stuur naar een vriend
@
@